Lediga Jobb

Supply Chain Manager

Vill du vara med på en fortsatt tillväxtresa i en av de allra hetaste branscherna just nu? Vi söker en engagerad Supply Chain Manager med erfarenhet av energibranschen till Solcellsföretaget Alstra Nordic AB.

Sök denna tjänst

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Alstra Nordic AB.

beskrivning

Om företaget

Alstra är ett solcellsföretag som är specialiserat på att hjälpa villaägare och lantbrukare att investera i kompletta solcellsanläggningar och laddboxar för elbilar. Du kommer att ingå i ett härligt gäng, med idag närmare 50 kollegor. Företaget har över 30 års samlad erfarenhet från solcellsbranschen där de tillsammans har sålt, projekterat och installerat tusentals solcellsanläggningar i södra Sverige. Nöjda kunder och Alstras bidrag till ett fossilfritt Sverige är det som driver bolaget framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Supply Chain Manager kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med målsättningen att efterfölja och uppnå företagets långsiktiga strategier & mål. Du kommer att ansvara för att optimera flöden med ambitionen att öka kvaliteten, minska kostnader och förbättra ledtider. En del i arbetet är en löpande vidareutveckling av processer genom att förfina och ta fram nya strukturer, riktlinjer & arbetssätt. I det operativa utgår du ifrån rollen som strategisk inköpare och är en vital del i att säkerställa effektiva flöden i samspel med övriga avdelningar. Det inkluderar allt från inköp, kontakt med producenter & leverantörer, till processutveckling av 3PL-lagret. Exempel på andra uppgifter är löpande prognoser, registrering och attestering av inköpsorder samt hantering av avvikelser, produktbyten & reklamationer.

Du kommer därtill att personalleda fyra medarbetare och ni kommer arbeta tätt ihop för att skapa ett effektivt samspel med övriga avdelningar: sälj, installation och ekonomi.

Kort summering av rollens arbetsuppgifter:
- Optimera inköp/buffertnivåer
- Säkerställa att medarbetare och andra intressenter får rätt information
- Resursplanering, prognoser och leverantörskontakter
- Organisera avdelningen för att optimera flöden, kostnader, kvalitet och ledtider
- Personalledning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning
• Arbetslivserfarenhet av liknande roll inom Supply Chain eller Logistik
• Arbetslivserfarenhet inom solcellsbranschen, energi eller närliggande bransch
• Tidigare personalansvar (meriterande)

Rollen som Supply Chain Manager kommer att vara en viktig pusselbit i organisationen och ställer höga krav på flexibilitet och handlingskraft. Alstra är ett ungt bolag i en fortsatt tillväxtresa vilket ställer krav på ödmjukhet och prestigelöshet i ditt förhållningssätt. Därtill ser vi gärna att du besitter förmågan att snabbt kunna prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter. Du behöver dessutom en god struktureringsförmåga för att möjliggöra effektivitet och en god överblick av ditt arbete. Avslutningsvis ser vi gärna att du som person är engagerad, pålitlig och en riktig ”doer”.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Arlöv
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: supply, supply chain, manager, inköp, order, lager, logistik, solceller, energi, distribution, el, hållbarhet, fossilfritt, skåne, malmö, tillväxt

Vi är ett tillväxtföretag som tror på att skapa skillnad genom högre engagemang. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag stärks genom rätt medarbetare. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige.

Copyright © 2020 | Bravura Sverige AB